Доставка бізнес-ланчів в Одесі - нова послуга від мережі ресторанів Буфет-Столовая!!!
Блог / 16.07.2019

Доставка бізнес-ланчів в Одесі - нова послуга від мережі ресторанів Буфет-Столовая!!!

Комплексні обіди з доставкою додому або в офіс в Одесі

Чудова новина! Мережа ресторанів самообслуговування Буфет-Столовая запускає доставку їжі в Одесі. Тепер найсмачнішу, свіжу і улюблену їжу з міського буфета можна замовити додому або в офіс.

Кожні 2 дні оновлюється меню: сніданки, супи, гарніри, м'ясні і рибні страви, салати та напої. Більше 70 страв на вибір !!!

  1. Як оформити замовлення?
  2. Чому ми вирішили організувати доставку комплексних обідів?
  3. З чого складається комплексний обід?

Як оформити замовлення?

Оформити замовлення можна попередньо або в день доставки до 13:00.

Доставляємо обіди: з понеділка по п'ятницю, з 11:00 до 16:00.

Для того, щоб поживно і корисно пообідати, не виходячи з дому, вам потрібно встигнути оформити замовлення на сайті до 13.00. Якщо необхідно, ми телефонуємо і уточнюємо замовлення. Ви можете вибрати час отримання замовлення з 12.00 до 16.00 годин. Ми із задоволенням підлаштуємося під ваш графік і ситно нагодуємо вас у найзручніший для вас час. Оплатити замовлення можна під час доставки.

Замовити їжу додому або в офіс в мережі кафе Буфет-Столовая

Чому ми вирішили організувати доставку комплексних обідів?

Кількість бажаючих стати нашими постійними клієнтами зростає. Свіжа, смачна, різноманітна їжа. Найдемократичніші ціни в Одесі. Затишна і приємна атмосфера. Що ще потрібно для обідньої перерви? Однак, через віддаленість розташування від наших кафе і нестачі часу в обід, для багатьох бажаючих це проблематично. Ми вирішили прийти до них самі. Тепер не треба носити з собою кульочки, судочки або перекушувати булками і іншою некорисною їжею. Повноцінний обід, що складається з чотирьох страв в призначений час приїде до вас.

Замовити їжу додому і в офіс в Одесі

З чого складається комплексний обід?

Для того, щоб вибрати страви на обід, ви можете зайти на наш сайт, де розміщено свіже меню.

Перші страви: традиційний борщ; овочевий і курячий бульйон; крем супи - грибний і сирний; солянка.

Другі страви: страви з птиці, свинини, яловичини - відварні, смажені на вугіллі, запечені; котлети з усіх видів м'яса на пару і смажені; шашлик; люля кебаб; тушкована в підливі печінка. Страва з риби. Різноманітні гарніри з круп і картоплі, макаронні вироби, приготовані за особливим рецептом.

До других страв обов'язково пропонується салат. Салати прості дієтичні: буряковий, вітамінний зі свіжих овочів і зелені. Салати складні з додаванням м'яса, курки, шинки, крабових паличок, заправлені смачними соусами.

І, звичайно, напої: морси - журавлиний, кизиловий; компот, узвар; лимонади - обліпиховий, журавлинний, імбирний, смородиновий; детокс.

Щодня ми пропонуємо нашим відвідувачам не менше 70-ти страв на вибір. Такий асортимент задовольнить самий примхливий і вишуканий смак. Однак, ми думаємо не тільки про різноманітність меню, а й про якість приготованих страв. Кожна страва нашої кухні готується тільки зі свіжих продуктів, які регулярно проходять перевірку. Також ми стежимо за якістю і швидкістю доставки, піклуючись про те, щоб нагодувати наших шановних і улюблених клієнтів гарячим і ароматним обідом.