Найсмачніші комплексні обіди в Одесі - в Буфет-Столовая!
Смачні комплексні обіди в Буфет-Столова
Блог / 08.04.2019

Найсмачніші комплексні обіди в Одесі - в Буфет-Столова!

Одеса - великий мегаполіс, де люди не тільки відпочивають, але і багато працюють. Буває, так багато завдань навалюється по роботі, що повноцінно пообідати не вистачає часу. Та що там! Немає часу вирватися з офісу, щоб поїсти.

Мережа ресторанів самообслуговування Буфет-Столова пропонує своїм клієнтам скористатися нашою новою і дуже зручною послугою «Доставка комплексних обідів». Послуга з'явилася зовсім недавно, але вже користується великою популярністю у наших клієнтів, адже тепер можна повноцінно харчуватися смачною домашньою їжею, не виходячи з офісу.

Мінімальне замовлення для комплексних обідів становить 10 порцій. Отже, якщо у вас великий колектив, то обідайте всі разом без відриву від виробництва.

Кожна порція обіду упаковується окремо в спеціальні термо контейнери. Вони дозволяють стравам довше залишатися гарячими. Навіть якщо ви перебуваєте в найвіддаленішому куточку Одеси, ваші комплексні обіди будуть доставлені вам ще гарячими. Вам не потрібно буде їх додатково розігрівати в мікрохвильовій печі.

Доставка комплексних обідів в Одесі працює з 7:00 і до 23:00, а значить, ви зможете пообідати в будь-який зручний для вас час. Це особливо зручно, якщо у вас ненормований робочий графік.

На нашому сайті у розділі Комплексні обіди обирайте те меню, яке вам найбільше сподобалося. І кожен день можна пробувати щось нове і смачне. У нас найширший вибір перших, других страв, а також салатів, закусок, десертів і напоїв.

Наша їжа зробить ваш день яскравим і смачним!

Отже, якщо у вас великий дружний колектив, і ви любите смачно поїсти – замовте комплексні обіди в Буфет-Столова. Доставка комплексних обідів безкоштовна, що подвійно приємно.

Комплексні обіди від мережі ресторанів Буфет-Столовая