Як схуднути після свят і знову посміхнутися своєму відображенню у дзеркалі!
Блог / 16.03.2020

Як схуднути після свят і знову посміхнутися своєму відображенню у дзеркалі!

На жаль, шампанське і улюблені салатики з майонезом завжди повертаються у вигляді зайвих кілограмів. Прийшов час від них позбавитися! Ми пропонуємо тобі витончене рішення — комплекс простих правил і легку збалансовану їжу від мережі ресторанів самообслуговування Буфет-Столова.

Ефективне схуднення після свят — яке воно?

  1. Почни з харчування. Навіть тижневе переїдання не дозволяє різко перейти до голодування. Скидати вагу треба поступово і правильно.

    Найважливіші рекомендації: пий кілька літрів води на день, не забувай про сніданок, відмовся від солодкого і їж невеликими порціями від 3-х до 5-ти разів на добу. Буфет-Столова завжди робить наголос на легких стравах для твоєї дієти після свят. Щоб зробити процес відновлення форми максимально легким і приємним.

  2. Додай фізичну активність. Заняття в тренажерному залі, фітнес і навіть коротка зарядка вранці прискорять метаболізм і допоможуть у схудненні після свят.

    Дозволь собі витрачати перші 15-20 хвилин щоранку на поліпшення стану організму — прості вправи, які допоможуть йому «прокинутися». Давно хотіла записатися в тренажерний зал? Зроби це! Результат і гордість за докладені зусилля обов'язково принесуть масу задоволення.

  3. Не забувай робити розвантажувальний день після алкоголю.

Прискорити відновлення організму і вже наступного дня з посмішкою виконувати заплановані справи можна. Просто додай до раціону після свят такі страви і продукти:

  • проварена зернова вівсяна каша;
  • не більше 40 грамів висівок протягом дня;
  • салати з буряком;
  • яблука і огірки.

Ефективне схуднення після свят

Так, щедрі застілля ніколи не проходять безслідно для фігури. А щоб приховати ці сліди, дієта після свят необхідна. І те, як швидко ти вирішиш зайнятися харчуванням, стане вирішальним фактором того, як швидко ти побачиш перші позитивні зміни!

Завжди люби своє тіло і ніколи не лай себе за зайві кілограми. Адже від них можна легко позбутися, а твій настрій і самооцінка — набагато важливіші!

У Буфет-Столовій кожен день чекають страви, які зроблять схуднення після свят не складним або неприємним, а улюбленим заняттям! Приходь до будь-якого міського буфету, їж легку і корисну для здоров'я їжу, насолоджуйся життям і обов'язково ділися враженнями в соціальних мережах. Залишатися у формі — це просто і приємно!

Люби своє тіло і не лай себе за зайві кілограми